Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında Helloç bir yer kırılmaz.

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek advertisementına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı tespiti su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda lawnımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu su kaçak tespiti yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Eğer bu konulara dikkat edilmezse; mağduriyet yaşama ihtimali oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra, bazen bireyler kaçak tespiti noktasında kendi tespit yapmak istemektedir. Kendi tespit yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gerekenler bulunuyor.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Termal kamera su kaçak tespiti ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. su tesisatçısı Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine su kaçağı tespiti başlar.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda measurement propertyımcı olacaktır.

Report this wiki page